Tel: 0897 948 215   |    02/437 38 85

Занимания по Интереси: Учебни материали за провеждане на часовете!

БЕЗПЛАТНО: Тематично разпределение, Видео ръководство, парола за учителя

1. Допълнителна информация и видео

2. Наръчник, Ръководство на учителя

Нашите предложения за интерактивни занимания по интереси/или по Проект ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ:

 

IT Математика /1-4 клас/

 

Интерактивен Графичен Дизайн /2 - 6 клас/

Визуално програмиране /2-12 клас/     

Учебни програми и Разпределения 

Уважаеми колеги, Можете да разгледате нашите лицензирани теми от тук: Онлайн списък с 47 теми за педагогически специалисти, или да изтеглите PDF файл - Списък с теми от тук. Предлагаме Ви списък от 41 хотела, с които сме работили. Считаме, че са много удобни за провеждане на изнесени обучения.

Изнесени обучения

Хотел Балканско Бижу 4*, Разлог подходящ за изнесени обучения на педагогически специалисти

Хотел Балканско Бижу се намира в Разложката котловина и е заобиколен от планините Пирин, Рила и Родопие. Разположен е с изглед към голф игрището, проектирано от Иън Уснам. Подходящ е за изнесени обучения и семинари на учители.

Вижте още ...
хотел подходящ за обучение на учителски колектив

Хотел Плиска 3* се намира в централната част в Златни Пясъци- известен Черноморски курорт, на около 300 м. от морския бряг. Подходящ е за семинари на учителски групи.

Вижте още ...
хотел подходящ за обучение на педагози

Хотел Палм Бийч 4* е разположен на първа линия, само на 30 метра от плажната ивица, в най – красивият район на Българското Черноморие к.к. Златни пясъци. Подходящ е за обучения на педагогически колективи.

Вижте още ...
Изнесено обучение с кредити за педагогически специалисти в Хотел Феста Виа Понтика 4*, Поморие

„Феста Виа Понтика“ се намира в Поморие, на 1 минута пеша от плажа, на 15 км северно от международно летище Бургас и на 18 км от Слънчев бряг. Подходящ е за тийм билдинги и семинари.

Вижте още ...
Хотел Шато Монтан 3*, Троян подходящ за изнесени обучения с кредити на педагогически колективи

Хотел Шато Монтан е разположен в централната част на град Троян, в близост до главната търговска улица и в страни от уличния трафик. Подходящ е за изнесени обучения на учители.

Вижте още ...
хотел подходящ за обучение на учителски колектив

Хотел Спа Терма 3*, се намира в подножието на Стара планина, между града на липите - Стара Загора и града на розите - Казанлък, в прочутото с лековитата си минерална вода село Ягода. Подходящ е за семинари на учителски групи.

Вижте още ...
хотел подходящ за обучение на учителски колектив

Хотелски комплекс Армира 4* е разположен в уникален естествен парк от вековна дъбова гора в сърцето на Старозагорски минерални бани, на 12 км от град Стара Загора. Старозагорските минерални бани са съвременен балнеологичен курорт с уникална природа и минерална вода, Подходящ е за обучения на учители.

Вижте още ...
Изнесено обучение с кредити за педагогически специалисти в Xотел Севастократор 3*, Арбанаси

Хотел Севастократор се намира в историческото селище Арбанаси, на 4 км от старата столица Велико Търново, и предлага уникална панорамна гледка към Велико Търново, както и градина с открит басейн. Подходящ е за изнесени обучения на педагогически колективи.

Вижте още ...
Изнесено обучение с кредити за педагогически специалисти в Хотел Самоков 4*, Боровец

Хотел Самоков 4* се намира в Боровец и е заобиколен от борова гора. Той е на 50 метра от станция на кабинковия лифт и на 250 метра от ски влековете. Хотелът има спа център и няколко ресторанта. Подходящ е за семинари на учителски колективи.

Вижте още ...
хотел подходящ за обучение на педагози

Хотел Национал Палас 4*, в град Сливен, е разположен в архитектурен резерват Добри Желязков в центъра на града. Подходящ е за тийм билдинги на педагогически колективи.

Вижте още ...
хотел подходящ за обучение на педагози

Балнеологичен център Камена 3* е разположен в живописна котловина в Западните Родопи, в близост до езеро Клептуза - една от най-големите природни забележителности на града. Подходящ е за изнесени обучения на учители.

Вижте още ...
хотел подходящ за обучение на учителски колектив

Хотел Елбрус 3* е разположен в най- привлекателната част на Велинград, само на 15 минути пеша от центъра на града. Хотелският комплекс ползва лековитата минерална вода от прочутия извор Вельова баня. Подходящ е за семинари и обучения на учителски групи.

Вижте още ...
 Спа Хотел Планината 3*, Рибарица подходящ за изнесени обучения с кредити на педагогически колективи

Хотелът се намира на 500 метра от центъра на курортното селище Рибарица. Трите тела на комплекса, разляти на 4,5 дка., с типично българската си архитектура и манастирско разположение пресъздават духа, уюта и спокойствието на старата българска атмосфера. Подходящ е за изнесени обучения на учители.

Вижте още ...
хотел подходящ за обучение на учителски колектив

Хотелски комплекс Яев 3* се намира в китното с. Соколица сред полите на Стара планина на 7 км от гр. Карлово Подходящ е за семинари и тийм билдинги.

Вижте още ...
хотел подходящ за обучение на учителски колектив

Хотел Снежанка 3* е разположен в центъра на един от най-известните български ски курорти – Пампорово и разкрива прекрасна гледка към величествените Родопи. Хотел Снежанка е удобно разположен в центъра на курорта и предлага прекрасни условия. Подходящ е за изнесени обучения на педагогически специалисти.

Вижте още ...
хотел подходящ за обучение на педагози

Хотел Мена Палас 4* се намира в широкия център на най-големия черноморски курорт Слънчев Бряг. Разстоянието до плажа е само 200 метра. Подходящ е за обучения на педагогически групи.

Вижте още ...