Tel: 0897 948 215   |    02/437 38 85

Занимания по Интереси: Учебни материали за провеждане на часовете!

БЕЗПЛАТНО: Тематично разпределение, Видео ръководство, парола за учителя

1. Допълнителна информация и видео

2. Наръчник, Ръководство на учителя

Нашите предложения за интерактивни занимания по интереси/или по Проект ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ:

 

IT Математика /1-4 клас/

 

Интерактивен Графичен Дизайн /2 - 6 клас/

Визуално програмиране /2-12 клас/     

Учебни програми и Разпределения 

Уважаеми колеги, Можете да разгледате нашите лицензирани теми от тук: Онлайн списък с 47 теми за педагогически специалисти, или да изтеглите PDF файл - Списък с теми от тук. Предлагаме Ви списък от 41 хотела, с които сме работили. Считаме, че са много удобни за провеждане на изнесени обучения.

Хотел Мена Палас 4*, Слънчев бряг

хотел подходящ за обучение на педагози

Хотел Мена Палас 4* се намира в широкия център на най-големия черноморски курорт Слънчев Бряг. Разстоянието до плажа е само 200 метра. Подходящ е за обучения на педагогически групи.

 

Мена Палас Разполага със 132 двойни стаи, 30 фамилни стаи и 7 апартамента. През 2016 г отвори ново крило към хотел Мена Палас с 36 делуксови фамилни стаи и 10 сюпериорни фамилни стаи. Всички стаи са климатизирани и имат сателитна телевизия, мини-бар, сешоар, балкон, безплатен сейф и други. Отпуснете се на закрито с водна пързалка или в открития плувен басейн с безплатни шезлонги. Можете също така безплатно да се насладите на фитнес център и игрище за миниголф. Предлага се и прекрасна лятна градина с мини голф игрище и широка гама от уелнес съоръжения, включително сауна и студио за масаж.

Хотелът разполага с конферента зала с капацитет до 30 места подходяща за различни събития – конференции, тийм билдинги и изнесени обучения на педагогически специалисти. 

 

1. За да изберете тема за обучение - кликнете върху връзката: ВСИЧКИ ТЕМИ ЗА ОБУЧЕНИЯ НА ПЕДАГОГИЧЕСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ. 

Списък на темите като PDF файл, който може да се разпечатва: Списък с теми за квалификационни обучения

2. Свържете се с нас, за да уточним детайлите за Вашето изнесено обучение.

3. Предпочитате ДРУГА ДЕСТИНАЦИЯ? Моля разгледайте и другите ни топ-предложения, или се СВЪРЖЕТЕ С НАС.

 

 

Работим много активно както по проекти, свързани с обучения на педагогически специалисти, така и по национални програми и проекти, насочени към децата и ученците. 
За учениците предлагаме:
-Дигитален образователен софтуер - софтуерите са изключително занимателни, интерактивни и лесни за използване. Вашите колеги са ги използвали по програмата за Занимания по интереси, Иновативно училище, Образование за утрешния ден, Твоят час и други. Предлагаме и обучения за преподавателите за работа с тях.

Предлагаме различни разнообразни извънкласни дейности за учениците:

https://obrazovanieto.info/school-projects/2019-zanimaniq-po-interesi

Можете да видите допълнителна информация за предлаганите интерактивни софтуери за ученици от 1 до 12 клас (IT математика, Интерактивен графичен дизайн и Програмиране, IT Нинджа) на страниците на нашия сайт.

За контакт с нас:
Център за Професионално Обучение към "Матев-строй" ЕООД

0897 948 215, 02/ 437 38 85