Tel: 0897 948 215   |    02/437 38 85

Занимания по Интереси: Учебни материали за провеждане на часовете!

БЕЗПЛАТНО: Тематично разпределение, Видео ръководство, парола за учителя

1. Допълнителна информация и видео

2. Наръчник, Ръководство на учителя

Нашите предложения за интерактивни занимания по интереси/или по Проект ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ:

 

IT Математика /1-4 клас/

 

Интерактивен Графичен Дизайн /2 - 6 клас/

Визуално програмиране /2-12 клас/     

Учебни програми и Разпределения 

Нашите Електронни продукти

Предлагаме 4 вида образователни софтуера, подходящи за различни проекти: Образование за утрешния ден, Иновативно училище, STEM технологии, и още. Нашите продукти за увлекателни и удобни за използване от преподавателите и учениците! Предлагат се на абонаментен принцип, или чрез еднократно закупуване на образователен лиценз.

Уважаеми колеги,

Ние сме разработчиците на 4 интерактивни електронни продукта, които се използват успешно по различни Национални програми и проекти, в различни училища.

Нашите електронни образователни продукти са подходящи и за закупуване по проектите от областта на STEM технологиите, които ще са активни за периода 2022 - 2027 г. 

12.05.2022 - ПРАВИТЕЛСТВОТО ОДОБРИ 21 НАЦИОНАЛНИ ПРОГРАМИ ЗА РАЗВИТИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

 

По-долу е списък с платформите, на които можете да разгледате нашите предложения. Предлагаме ги на абонаментен принцип, както и чрез закупуване на лиценз за собственост, чрез еднократно заплащане на продукта:

1. https://matematika.programiram.com/ - IT математика - уча математика и кодирам - занимателна математика за ученици 1 - 4 клас. Предлага усвояване на стандартния учебен материал, и надграждане на знанията чрез логически задачи и подобряване на аналитичното мислене. Използва блокчета за програмиране, много подобни на тези в Скрач. Това е сред нашите топ предложения. Софтуерът е занимателен, и децата получават Значки за постиженията си.

2. https://design.programiram.com/ - Интерактивен графичен дизайн - подходящ за ученици ориентировъчно от 2 - 6 клас. Изучават се по забавен и креативен начин основите на графичния дизайн.

3. https://www.programiram.com/ - Програмиране за ученици от 2- 12 клас, за начинаещи и напреднали

4. IT Нинджа - https://obrazovanieto.info/den/ - Този образователен продукт помага да се усвоят основите на компютърната компетентност, също обучава децата за работа в безопасна онлайн среда, и ги запознава със социалните мрежи. Заниманията са интересни и увлекателни. Включва видео уроци, тестове, задачи за самостоятелна и групова работа, и игри.

 

Свържете се с нас, за да поговорим с какво можем да ви бъдем полезни!