Цени

Уважаеми колеги,

цени

предлагаме цена на услугата, многократно по-ниски от тези за свободния пазар. Обучението на учениците по иновативен и напредничав начин е нашата мисия.

Клубове за придобиване на ключови дигитални умения по проект "Образование за утрешния ден" (За начинаещи и напреднали), за които ние предлагаме готови електронни продукти за ползване в клас, Наръчник и обучение за учителя, учебна програма, и още!    ЗА ДИСТАНЦИОННОТО ПРОВЕЖДАНЕ НА ЗАНЯТИЯТА:

Какво Ви предлагаме ние по този проект? 24 лв/ученик/за 6 календарни месеца - ако не използвате нашето предложение за виртуална класна стая

Какво Ви предлагаме ние по този проект? 35 лв/ученик/за 6 календарни месеца - ако използвате нашето предложение за виртуална класна стая.

Безплатен достъп до видео уроци и упражнения по ОУД, в помою на ученици и учители: Дистанционно обучение! Виртуалната класна стая може да се ползва с микрофон, или без микрофон и камера; От компютър и от телефон, таблет. Позволява провеждане на конферентна връзка в реално време.
! Може да се организира и провеждане на консултации чрез чат, форум, или групова комуникация (писмено, без разговор, или видео контакт). 
! Чрез ползването на записани готови видео уроци и виртуална стая, ще можете да работите много успешно по проекта ОУД в дистанционна форма!

    ЗА РЕДОВНОТО ПРОВЕЖДАНЕ НА ЗАНЯТИЯТА:

Какво Ви предлагаме ние по този проект?
При 1 - 60 ученици от едно училище: Таксата е 40 лв/ на ученик/ за 12 месеца - с включено ДДС;

Какво Ви предлагаме ние по този проект?
При 61 - 200 ученици от едно училище, участващи в проекта, препоръчваме пакетна цена за училище: 1800 лв./на училище/на кампания + ДДС.   
Можете да комбинирате различните образователни софтуери.
Какво Ви предлагаме ние по този проект? Ние оказваме ПЪЛНА подкрепа на вашия екип. Предлагаме освен учебни програми за 70 учебни часа, и следния набор от документи и услуги:
  • Наръчник на учителя, и всякакъв вид техническо и професионално съдействие.
  • Освен това, предлагаме 2 (два) броя Безплатни акаунти на всеки Ръководител на група - за тези акаунти не се заплаща такса нито от училището, нито от учителя, който води часовете!
  • Готови варианти за писмени групови изпитвания, спрямо заложеното в тематичното разпределение.
  • И, не на последно място - на учителя, който ще провежда занятията с децата, обещаваме да получи личностно удовлетворение, професионално развитие и лекота при работата си по текущия иновативен проект.
IT  клуб   1. IT нинджа - бял колан /1-4 клас /

Клуб по проект Образование за утрешния ден, втори ниво
  2. IT нинджа - жълт колан /4-7 клас/
Клуб по проект ОУД, за напреднали
  3. IT нинджа - син колан /8-12 клас/
обучение с готови материали по ОУД
  4. IT нинджа - черен колан /8-12 клас/
 

Вижте още:

Последно модифициране: вторник, 24 март 2020, 18:25