Tel: 0897 948 215   |    02/437 38 85

Занимания по Интереси: Учебни материали за провеждане на часовете!

БЕЗПЛАТНО: Тематично разпределение, Видео ръководство, парола за учителя

1. Допълнителна информация и видео

2. Наръчник, Ръководство на учителя

Нашите предложения за интерактивни занимания по интереси/или по Проект ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ:

 

IT Математика /1-4 клас/

 

Интерактивен Графичен Дизайн /2 - 6 клас/

Визуално програмиране /2-12 клас/     

Учебни програми и Разпределения 

Дистанционно обучение в Училище: БЕЗПЛАТНО ПОЛЗВАНЕ НА УЧЕБНИ МАТЕРИАЛИ

Уважаеми директори и колеги учители, 


За да изрази своята подкрепа към вас, нашият екип ви предлага за НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ПОЛЗВАНЕ една платформа, която съдържа ПОДРЕДЕНИ ПО Класове, Предмети и Последователност на уроците учебни материали.

Напълно Съвместима и интегрирана с Майкрософт Тиймс. Вижте повече на тази страница! Не е необходимо да се прави допълнителна регистрация!

  1. Cъдържа Учебни материали, които сме подредили по Класове, Предмети, Уроци - подредени са както вървят в учебника (Видео уроци, презентации, ПДФ файлове, Word файлове, интерактивни упражнения, тестове и други) .

  2. Платформата може да се интегрира с Тиймс, Вайбър, Фейсбук, или която платформа сте преценили да използвате във вашата институция. Може да се използва И самостоятелно! (Вижте видео на тази страница как).

3.  Можете да я ползвате само вие, учителите, но може да се използва И от вашите ученици: Само им поставете задача кой ресурс/номер/ да прегледат за следващия час! Не се изисква никаква допълнителна регистрация! Учениците могат да влязат директно, без парола. Учителите могат да получат от нас, или да си направят самостоятелно!

   Не е необходимо всички учители да стоят до малките часове на нощта, за да извършват свое онлайн проучване, и да изработват материали! Ако можем да сме ви полезни с нещо - то е да се опитам да съберем на едно място база от материали, подредени и систематизирани както вървят и в учебниците! Надяваме се, че ще сме ви полезни. Материалите са систематизирани от ваши колеги, учители. Не е необходимо да се регистрирате допълнително! Само се влиза в сайта, и се разглеждат и изтеглят материалите!

ВИДЕО: КАК СЕ ВЛИЗА В САЙТА, И КАКВО ИМА ВЪТРЕ!

 

ОЩЕ ЕДИН ВИДЕО ЗАПИС, В КОЙТО СЕ ПОКАЗВАТ ПО-ИНТЕРЕСНИТЕ МОМЕНТИ ОТ САЙТА

безплатно дистанционно училище

Снимка: Как изглежда подредбата на учебните материали в сайта

как изглежда отвътре дистанционното училище

Те са подредени според Разделите в учебника!

 И са с номерацията на уроците!

 Материалите по Уроците много често включват: Видео запис /от БНТ - Просвета, Академико, Едуал или друг качествен източник/;

 Вижте едно интерактивно упражнение (То упражнява новите знания в конкретния урок):

Интерактивно упражнение върху Урок за 3 клас Човекът и Природата 1.б "Телата около нас" - 3 клас, Човекът и Природата

 Съдържа още интерактивни или обикновени презентации, PDF файлове, Prezi, SlideShare - с упражнения или нови знания;   

 Съдържа интерактивни упражнения. Някои от интерактивните упражнения са наши, авторски. Други са ваши. Всички те са съобразени със съответния урок, и са подредени, за да можете да ги ползвате за съответния час! 

   * Влезте безплатно в сайта. Влиза се Без Допълнителна Регистрация. От бутон Вход изберете Вход като Гост. Разгледайте и пробвайте сайта!

https://obrazovanieto.info/edu/

   * Ако имате предложение за подобряване на услугата - ще се радваме да ни пишете!

   * Ако желаете да изработим за вас интерактивна игра - не се заплаща - само ни изпратете материала по имейла. Посочете за кой клас, и за кой урок се отнася!

 

С Какво се надяваме, че ще помогнем и Защо го правим?

Нашият екип подкрепя усилията на всички български учители. Ние също работим в сферата на образованието, и също имаме деца, които се обучават при вас! С този жест искаме да благодарим на всички учители, директори и институции, които са ни се доверили към момента, и с които сме работили съвместно.

Ако имате предложение за това как да подобрим услугата, или желаете да изработим конкретно интерактивно упражнение - молим само ни изпратете информацията. Ние ви подкрепяме напълно, и заедно ще направим бъдещето на нашите деца по-добро и по-образовано!

Вярваме, че ще успеем да помогнем на:

  учителите       родителите     ⇒ директорите     ⇒ и на нашите деца

 

 

Също така - ако имате часове по проект "Образование за Утрешния Ден" - Можете да ползвате безплатно 10 видео урока и практически задачи и упражнения към тях! Те са интерсни и увлекателни!

Платформа за дистанционно обучение по ОУД: https://obrazovanieto.info/den/ 

На страницата е посочено КАК ДА ВЛЕЗЕТЕ В САЙТА за безплатните материали! (Изключително интересни са, и следват плътно изискванията на проекта. Включват видео записи, практически задачи, упражнения и интерактивни упражнения)

  

 Така изглежда отвътре сайтът с 10 безплатни видео урока и материали за Образование за Утрешния ден (Клубовете IT Нинджа)

 

Имате интерес за индивидуална обучителна платформа за вашето училище? 

    Платформа за дистанционно обучение в училищатаНие предлагаме услугата по изграждане на подобна, самостоятелна учебна платформа - конкретно за вашето училище! Ще поставим логото на училището, и всички учители и ученици ще имат достъп като редовни членове (не като гости). Учителите ще могат да правят промени - какви учебни материали да използват. А учениците ще могат всеки да решава тестове, и да си има личен профил. Всички учебни материали и средства за комуникация ще са на едно място! Ако тази услуга представлява интерес за вас - моля разгледайте страницата: Moodle платформа за Дистанционно училище. Платформата Moodle е сред одобрените за ползване от МОН, и е Номер 1 в света на дистанционните обучения.

 

За препоръки, въпроси, съдействие, информация - Молим свържете се с нас на координати:

02/437 3885 - стационарен телефон. (линията се обслужва от 6 специалиста по дистанционно обучение, с 6 различни телефонни апарати - така че звънете смело на стационарния телефон! )

0897 948 215 - г-жа Светла Матева

0897 948 216 - г-н Милен Матев, управител

02/493 0070 - офис телефон, втора линия


С уважение и пожелание за здраве и успехи,

Екипът на Нетселс.БГ ООД 

 

Можете да погледнете също: