Уважаеми колеги,

За да получите 100% от финансирането за Заниманията по интереси на учениците, е необходимо да включите 40% от заниманията да са по направления: Дигитална креативност, Математика, Технологии, Природни науки.

Ние Ви предлагаме съдействие по тематични направления "Дигитална креативност" и "IT Математика".(С използване на външно юридическо лице)

Вижте повече информация: Занимания по интереси в училище

Предлагаме Ви Безплатно съдействие за попълване на документите за кандидатстване по проект "Иновативно училище" към МОН. Съдействаме за внедряване на интерактивни обучения в клас; Примерно попълнен ФОРМУЛЯР за 2019/2020уч.г.  Вижте примерна игра 1   игра 2 

Вижте още: Иновативно училище към МОН

Обучението по кодиране е като изучаването на чужд език: Колкото по-рано започнат децата, толкова по-успешни ще бъдат! Уважаеми колеги, директори, учители, родители: Предлагаме на Вашето внимание интерактивен софтуер за обучение по програмиране на деца. Подходящ и за деца от 2-ри клас. Вижте какво е необходимо, за да включите Програмирането в учебната програма на своето дете/ученици

Вижте какви са приликите и разликите със Scratch.

Вижте повече: Програмиране в училище (Интерактивно обучение)

одобрени от МОН Обучения с квалификационни кредити за учители и педагози: вижте повече информация

Провеждаме обучения с присъждане на 1 квалификационен кредит за педагогическите специалисти. Предлагаме 28 лицензирани теми. Нашите лектори са слънчеви, позитивни и енергични, и ще Ви заредят с ентусиазъм, мотивация и желание за успех. Разгледайте всички теми, които предлагаме. Вижте предстоящите ни обучения. Изпратете ни запитване за цена, или ако желаете наш лектор да дойде на място във Вашето учебно заведение. Индивидуалните обучения са на цена от 79 лв.

Вижте всички 28 лицензирани теми за обучение на учители с квалификационни кредити