Tel: 0897 948 215   |    02/437 38 85

Занимания по Интереси: Учебни материали за провеждане на часовете!

БЕЗПЛАТНО: Тематично разпределение, Видео ръководство, парола за учителя

1. Допълнителна информация и видео

2. Наръчник, Ръководство на учителя

Нашите предложения за интерактивни занимания по интереси/или по Проект ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ:

 

IT Математика /1-4 клас/

 

Интерактивен Графичен Дизайн /2 - 6 клас/

Визуално програмиране /2-12 клас/     

Учебни програми и Разпределения 

Уважаеми колеги, Можете да разгледате нашите лицензирани теми от тук: Онлайн списък с 47 теми за педагогически специалисти, или да изтеглите PDF файл - Списък с теми от тук. Предлагаме Ви списък от 41 хотела, с които сме работили. Считаме, че са много удобни за провеждане на изнесени обучения.

Хотел Палм Бийч 4*, Златни пясъци

хотел подходящ за обучение на педагози

Хотел Палм Бийч 4* е разположен на първа линия, само на 30 метра от плажната ивица, в най – красивият район на Българското Черноморие к.к. Златни пясъци. Подходящ е за обучения на педагогически колективи.

 

Палм Бийч Хотел разполага със 140 стаи, разположени на 7 етажа. За Вашата незабравима почивка, може да изберете между гледката на красивото море или уюта на парка. Всички луксозни стаи за гости се предлагат удобства като безплатен Wi-Fi, кафе машина бюро за писане. Всяка стая предлага грандиозна гледка към морето. частни бани с душ кабина, сешоар. Хотелът предлага както  двойни стаи, така и прекрасни тройни и фамилни стаи, а също и апартаменти с две помещения.

Палм Бийч предлага професионално обслужване, комфортно настаняване, богато разнообразие от вкусна храна и напитки, безплатно ползване на чадър и шезлонг около басейна и на плажа, Free Wi-Fi. 

Хотела в разполага с две  конферентни  зали съответно с капацитет 200 и 60 места притежаваща всичко необходимо за провеждане на Вашата среща – конференции, тийм билдинги и изнесени обучения на педагогически специалисти. 

 

 

1. За да изберете тема за обучение - кликнете върху връзката: ВСИЧКИ ТЕМИ ЗА ОБУЧЕНИЯ НА ПЕДАГОГИЧЕСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ. 

Списък на темите като PDF файл, който може да се разпечатва: Списък с теми за квалификационни обучения

2. Свържете се с нас, за да уточним детайлите за Вашето изнесено обучение.

3. Предпочитате ДРУГА ДЕСТИНАЦИЯ? Моля разгледайте и другите ни топ-предложения, или се СВЪРЖЕТЕ С НАС.

 

 

 

Работим много активно както по проекти, свързани с обучения на педагогически специалисти, така и по национални програми и проекти, насочени към децата и ученците. 
За учениците предлагаме:
-Дигитален образователен софтуер - софтуерите са изключително занимателни, интерактивни и лесни за използване. Вашите колеги са ги използвали по програмата за Занимания по интереси, Иновативно училище, Образование за утрешния ден, Твоят час и други. Предлагаме и обучения за преподавателите за работа с тях.

Вижте детайлните тематични разпределения за Интерактивния графичен дизайн, който предлагаме за учениците от 2 - 6 клас:

          https://obrazovanieto.info/school-projects/237-tematichni-razpredeleniq-dizajn

Можете да видите допълнителна информация за предлаганите интерактивни софтуери за ученици от 1 до 12 клас (IT математика, Интерактивен графичен дизайн и Програмиране, IT Нинджа) на страниците на нашия сайт.

За контакт с нас:
Център за Професионално Обучение към "Матев-строй" ЕООД

0897 948 215, 02/ 437 38 85